• posted a message on Mounted

    i am still debating if i should include insta cast mount type spells. in all my time playing i always keept them pulled out seperat for emergencys. currently the only mounts that are available in mounted are the ones form the Mount Journal.

    Link Removed
  • posted a message on Mounted

    You should tell at then over at wowinterface for messing with other addons

    Link Removed
  • posted a message on Mounted

    have you tried playing without KGpanels? at this point you have something serriously screwing with other mods 

    so it is up to you to figure out what is causing it i tried everything on my end to help the rest is up to you

    Link Removed
  • posted a message on Mounted

    try the latest alpha it will now throw an error if something tries to mess with the frame level (hopefully)

    please post all errors you recive from this it should help me track down which addon is causeing it.

    I also for good measure renamed the MainFrame so if any legacy addon tries to manipulate it that way it can't anymore without an update

    Link Removed
  • posted a message on Mounted

    alright the random mount generator should be fixed and once again choose grouped mounts

    latest alpha is here http://www.wowace.com/addons/mounted/files/296-v2-2-11-9-g9d286df/

    Link Removed
  • posted a message on Mounted

    doesn;t have anything to do with warlock spells its a mount grouping issue it looks like

    am working on fixing it 

    Link Removed
  • posted a message on Mounted

    you can try running the following

    /script MNT4.MainFrame:SetAlpha(.5)

    that should turn the entire mounted UI tansparent and you should be able to see everything if its there

    also when this happens please run the 3 following scripts and report back what each of them print into your chatlog

    /script print('MainFrame:', MNT4.MainFrame:GetFrameLevel())

    /script print('ChildFrame:', MNT4.MainFrame.childframe:GetFrameLevel())

    /script print('SubChildFrame:', MNT4.MainFrame.childframe.child:GetFrameLevel())


    I also browsed through your list of addons and nothing stands out in particular but try disabeling KGpanels and see if that helps (since its an addon that is meant to hook into other frames it could be interfereing)

    you also have quite a few addons that do the same thing so you may want to consider going through your addons and cleaning out unwanted stuff.

    in the end to be able to fix this i need to be able to reproduce it so you still need to find that one addon that breaks it without that there is not much i can do from my end

    Link Removed
  • posted a message on Mounted

    Did you try deleting your mounted SV and SV backup file? Also you are on a warlock when trying to summon them right?

    Link Removed
  • posted a message on Mounted

    Sadly no and I ask can not reproduce the problem. Figuring out which of your add-ons is potentially causing it is key. A list of all your add-ons could help

    Link Removed
  • posted a message on Mounted

    just posted a new alpha which can be found here

    Highlights are:

    • proper profile updates/validation when changing them
    • random mount generater reset when closing the mount window (fixes LaoTseus problem with only haveing every mount exept one at zero priority
    • some small UI fixes/changes

    read the full changelog for details

    wih the changes to the profile system if you have any wierd problems with mounts not showing up try swiching your profile back and forth (this should run the validator and fix things) if this doesnt help try deleting your mounted SV file

    Link Removed
  • To post a comment, please or register a new account.