• posted a message on BankItems

    Still looking for an updated version of this add-on.  After commenting out the suggested lines, and making the sound changes, and the other suggestions here, it is STILL not working correctly!!  I cannot see the items in the bank.  I can do searches, and find specific items held by various characters but cannot see the bank at all- the slots are just blank.  There is supposedly an "alpha" version of this that's been around for several months now.  When is this going to be fixed?  Is anyone still actually maintaining this add-on??

    Link Removed
  • posted a message on Pawn

    It appears that Pawn is using an heirloom's maximum stats when doing comparisons rather than using its *current* stats.  For example, I have Eternal Horizon Choker at level 1 (of 3) but Pawn appears to be using stats from somewhere else, not the actual current stats.  I'm guessing it's using the maximum stats for the Choker.  Anyway, see the comparison with Shadar Medallion:

     

    Blizzard's comparison: https://i.imgur.com/EiE6Jw5.jpg

    Pawn's comparison (using my own stat weights): https://i.imgur.com/BMcrRhQ.jpg

    Pawn's comparison (using its weights): https://i.imgur.com/rcLJ7kY.jpg

     

    I took snapshots of both just so no one can say that it's my weights for the stats that is causing the problem; Pawn is clearly using stats from something other than what the Choker actually has.  If you look at Blizzard's comparison, the Medallion is clearly an upgrade over the Choker.  It's very obvious something is wrong if you look at this:

    https://i.imgur.com/GXrBCgl.jpg

     

    Link Removed
  • posted a message on Flight Map Enhanced & Times

    I've recently discovered it also doesn't work in Northrend.

    Link Removed
  • posted a message on Flight Map Enhanced & Times

    I hated the large icons too.  I sent into:

    FlightMapEnhanced/modules/MissingFlightMasters.lua

     

    and looked for all the occurrences of "SetHeight" and lowered the values.  I found SetHeight(15) worked for me but you might prefer a different size.  Just change the values, save, and /reloadui.  

    Link Removed
  • posted a message on Flight Map Enhanced & Times

    This add-on hasn't worked in Outland for a long, long time - well over a year.  I reported it long ago.  FWIW, if anyone is maintaining this, the errors I get are:

    Message: ...e\AddOns\FlightMapEnhanced\modules\WorldMapClick.lua:232: attempt   

    to index local 'nextflight' (a nil value)                                       

    Time: Wed Sep 13 07:34:02 2017                                                  

    Count: 2                                                                        

    Stack: ...e\AddOns\FlightMapEnhanced\modules\WorldMapClick.lua:232: attempt to  

    index local 'nextflight' (a nil value)                                          

    [C]: ?                                                                          

    ...e\AddOns\FlightMapEnhanced\modules\WorldMapClick.lua:232: in function        

    <...e\AddOns\FlightMapEnhanced\modules\WorldMapClick.lua:220>                   

    [C]: ?                                                                          

                                                                                    

    Locals:                                                                         

    Message: ...rface\AddOns\FlightMapEnhanced\FlightMapEnhanced.lua:402: table     

    index is nil                                                                    

    Time: Wed Sep 13 08:04:19 2017                                                  

    Count: 3                                                                        

    Stack: ...rface\AddOns\FlightMapEnhanced\FlightMapEnhanced.lua:402: table       

    index is nil                                                                    

    [C]: ?                                                                          

    ...rface\AddOns\FlightMapEnhanced\FlightMapEnhanced.lua:402: in function        

    `FlightMapEnhanced_CreateFlyPathTable'                                          

    ...rface\AddOns\FlightMapEnhanced\FlightMapEnhanced.lua:681: in function        

    <...rface\AddOns\FlightMapEnhanced\FlightMapEnhanced.lua:668>                   

                                                                                    

    Locals:                                                                         

    Message: ...ace\AddOns\FlightMapEnhanced\modules\FlightTimes.lua:707: attempt   

    to concatenate upvalue 'timerString1' (a nil value)                             

    Time: Wed Sep 13 07:34:20 2017                                                  

    Count: 1                                                                        

    Stack: ...ace\AddOns\FlightMapEnhanced\modules\FlightTimes.lua:707: attempt to  

    concatenate upvalue 'timerString1' (a nil value)                                

    [C]: ?                                                                          

    ...ace\AddOns\FlightMapEnhanced\modules\FlightTimes.lua:707: in function        

    `BuildTimerStatusBar'                                                           

    ...ace\AddOns\FlightMapEnhanced\modules\FlightTimes.lua:447: in function        

    `ShowFlightTime'                                                                

    ...ace\AddOns\FlightMapEnhanced\modules\FlightTimes.lua:373: in function        

    <...ace\AddOns\FlightMapEnhanced\modules\FlightTimes.lua:344>                   

                                                                                    

    Locals:

     

    I suspect looking at the code that one of the subroutines that gets the flight master locations/values for Outland is giving back null data and so a table that should be getting created isn't.  But, I don't know enough about the lua to find and fix the problem.

    Link Removed
  • posted a message on AdvancedInterfaceOptions

    Getting the following errors:

    Message: ...ace\AddOns\AdvancedInterfaceOptions\basicOptions.lua:77:            

    "petJournalTypeFilters" is read-only                                            

    Time: Wed Sep 13 07:32:30 2017                                                  

    Count: 1                                                                        

    Stack: ...ace\AddOns\AdvancedInterfaceOptions\basicOptions.lua:77:              

    "petJournalTypeFilters" is read-only                                            

    [C]: ?                                                                          

    [C]: ?                                                                          

    ...ace\AddOns\AdvancedInterfaceOptions\basicOptions.lua:77: in function `?'     

    ...rface\AddOns\AdvancedInterfaceOptions\semlib\eve.lua:19: in function         

    <...rface\AddOns\AdvancedInterfaceOptions\semlib\eve.lua:16>                    

    ...ace\AddOns\AdvancedInterfaceOptions\basicOptions.lua:44: in function         

    `ADDON_LOADED'                                                                  

    ...ace\AddOns\AdvancedInterfaceOptions\basicOptions.lua:34: in function `?'     

    ...rface\AddOns\AdvancedInterfaceOptions\semlib\eve.lua:19: in function         

    <...rface\AddOns\AdvancedInterfaceOptions\semlib\eve.lua:16>                    

                                                                      

    Probably not a big deal but thought someone should know.

    Link Removed
  • posted a message on Atlas

    As of this version of Atlas, I'm having problems opening the correct maps.  For example, while in the Dreadscar Rift, I click the icon to open the map and I get the map for The Stonecore, an instance in Deepholm!!  It works correctly if I click the Atlas button on the world map but not when I click the Atlas button on the minimap.

    Link Removed
  • posted a message on BankItems

    Made the changes to 6.1.0 but it's still broken.  Doesn't show the items in the bank at all.  It shows items in bags in the bank, but won't show the items in the bank or the reagent bank.  This is even after visiting a bank.  When I turn on errors, I get lots of errors:

     

    Message: Interface\AddOns\BankItems\BankItems.lua:1037: Usage: PlaySound(soundKitID, optional["SFX","Music","Ambience", "Dialog" or "Master"], [forceNoDuplicates, runFinishCallback])
    Time: Sun Sep 3 18:29:59 2017
    Count: 2
    Stack: Interface\AddOns\BankItems\BankItems.lua:1037: Usage: PlaySound(soundKitID, optional["SFX","Music","Ambience", "Dialog" or "Master"], [forceNoDuplicates, runFinishCallback])
    [C]: ?
    [C]: in function `PlaySound'
    Interface\AddOns\BankItems\BankItems.lua:1037: in function <Interface\AddOns\BankItems\BankItems.lua:1034>
    [C]: in function `Show'
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:2441: in function `SetUIPanel'
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:2282: in function `ShowUIPanel'
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:2151: in function <Interface\FrameXML\UIParent.lua:2147>
    [C]: in function `SetAttribute'
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:2935: in function `ShowUIPanel'
    Interface\AddOns\BankItems\BankItems.lua:3074: in function `BankItems_SlashHandler'
    Interface\AddOns\BankItems\BankItems.lua:6022: in function <Interface\AddOns\BankItems\BankItems.lua:6021>

    Locals:

     

    Next page:

     

    Message: Interface\AddOns\BankItems\BankItems.lua:1042: Usage: PlaySound(soundKitID, optional["SFX","Music","Ambience", "Dialog" or "Master"], [forceNoDuplicates, runFinishCallback])
    Time: Sun Sep 3 18:29:53 2017
    Count: 1
    Stack: Interface\AddOns\BankItems\BankItems.lua:1042: Usage: PlaySound(soundKitID, optional["SFX","Music","Ambience", "Dialog" or "Master"], [forceNoDuplicates, runFinishCallback])
    [C]: ?
    [C]: in function `PlaySound'
    Interface\AddOns\BankItems\BankItems.lua:1042: in function <Interface\AddOns\BankItems\BankItems.lua:1041>
    [C]: in function `Hide'
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:2425: in function `SetUIPanel'
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:2501: in function `HideUIPanel'
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:2155: in function <Interface\FrameXML\UIParent.lua:2147>
    [C]: in function `SetAttribute'
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:2951: in function `HideUIPanel'
    Interface\AddOns\BankItems\BankItems.lua:1560: in function <Interface\AddOns\BankItems\BankItems.lua:1559>

    Locals:

     

    FWIW, lines 1037 and 1042 look like they should according to the post above.

     

     

    Link Removed
  • posted a message on PetTracker

    How to I turn off the damn tutorial???  Since 7.3, the tutorial messages come up EVERY SINGLE TIME.  I can't shut them off!!

    Link Removed
  • posted a message on PetTracker

    This didn't fix the problem for me.  I still can't toggle filters or turn off display of pet icons on the world map.

    Link Removed
  • To post a comment, please or register a new account.