• posted a message on Flight Map Enhanced & Times

    Frame not appearing in outland.  Message in chat says:

     

    "You need to visit a flight master for this continent first."

     

    WTF??

    Link Removed
  • posted a message on Flight Map Enhanced & Times

    Broken in 7.3 frame does not appear.  Please please update!

    Link Removed
  • posted a message on ArkInventory

    bags not scaling properly as of 7.3

     

    Link Removed
  • posted a message on PlaySoundFixer

    TYVM for this mod.  It helped me identify all the playsound errors, which I fixed with generic sound calls till the addon authors can update. 

     

    Exceptional tool.

    Link Removed
  • posted a message on Z-Perl Unit Frames

    Please reconsider uploading to Curse in addition to your new site.

     

    Many people use ZPearl and will sorely miss it.  This new site you linked only has old copies of your file anyway.  The link downloaded a very old copy of ZPearl.

     

    Meanwhile thank you so much for your work maintaining this, and other addons.

     

    My $0.02.

    Link Removed
  • posted a message on TrinketMenu

    See my post above re: quotation marks.  You often have to make these changes manually to make sure they are correct.

     

    You can also try this addon:  It will print to chat the exact problem that needs to be fixed.

     

    https://mods.curse.com/addons/wow/276751-playsoundfixer

     

     

    Link Removed
  • posted a message on TrinketMenu

    Hope you backed up your original files before you made changes.

     

    Re-do but go through manually,  You need to make sure quotation marks are gone in the string, i.e.:

     

    function TrinketMenu.MinimapButton_OnClick()
        PlaySound(839)

     

    NOT PlaySound("839")

     

    As you are replacing strings that formerly contained quotation marks a universal search and replace will not know this!

    Link Removed
  • posted a message on TrinketMenu

    Yep, just the two.  TM now works perfectly.

    Link Removed
  • posted a message on TipTac

    tooltip scale settings are not holding in 7.3

     

     

    Link Removed
  • posted a message on Titan Panel - [Rec Zone] REBORN

    Broken in 7.3 but huzzah!  There's a fix:

     

    1. Back up your LibTourist.lua file.  

     

    2.  Open your copy and find the line in LibTourist.lua that starts:

    playerLevel =

    3. REPLACE EVERYTHING AFTER = to:

    (level and level ~= true) and level or UnitLevel("player")

    4. Save and exit. 

     

    5. Rename the original LibTourist.lua to:

     

    Lib.Tourist.lua.OLD

     

    6.  Rename your backup file to LibTourist.lua

     

    Should fix it.  Thanks to benik30 and Veyska.  Cheers!

     

    Link Removed
  • To post a comment, please or register a new account.