• posted a message on Skada Damage Meter

    If you could supply a combat log of this (as a ticket on WoWAce preferably), that would be helpful.

    Link Removed
  • posted a message on Skada Damage Meter

    This is likely because I accidentally changed the default number of saved fight segments to 20, from the previous 10. It will be changed back in the next release, and until then you can just change this yourself in the configuration.

     

    Also, if you're short on memory, you can always just disable those modes you are not interested in - they will then not save any data.

    Link Removed
  • posted a message on Skada Damage Meter

    Are you certain your Skada has not ended the segment before the missing ticks?

    Link Removed
  • posted a message on Skada Damage Meter

    If you are using a recent version, this should be fixed. However, it is a bit experimental still. Same goes for Greater Blessing of Might.

    Link Removed
  • posted a message on Skada Damage Meter

    Cheers - fixed. Also reverse growth.

    Link Removed
  • posted a message on Skada Damage Meter

    You can disable the border in the Skada window's configuration window.

    Link Removed
  • posted a message on Skada Damage Meter

    There is an option to change the frame's strata now.

    Link Removed
  • posted a message on Skada Damage Meter

    The error is fixed now. Not sure why your window changed; only new windows should be affected.

    Link Removed
  • posted a message on Skada Damage Meter

    The border, which should only affect new windows, can be turned off in the settings by either setting window border texture to "None", or settings border thickness to 0.

    Link Removed
  • posted a message on Skada Damage Meter

    Skada does not take into account data that it does not see itself. Libsharedmedia has nothing to do with syncing.

    15 fps with Skada and 55 without it does sound rediculous, and I have never seen or heard of such a thing. Skada should never affect your FPS to any discernible degree. You could try clearing your addon settings.

    Link Removed
  • To post a comment, please or register a new account.