• posted a message on Indiana's Artifact Catalogue of Doom

    I figured out what I am seeing that is not the same as what I said above. Sorry for the confusion. It's my fault.

     

    I have another account for my mule and the changes that get saved in Indy were not showing up for the mule. I'll try to do a bit more testing and see if that condition persists.

    Link Removed
  • posted a message on Indiana's Artifact Catalogue of Doom

    Indy no longer remembers what has been collected, if it is one of the messed up artifacts that has the 1/?? on it.

     

    Last night I was moving already collected artifacts into certain columns in bank storage in order to keep track of what I had marked and what I had not. Logged out (meaning, no game crash) and returned to the game this morning only to have them appear as red again, when they were green as of last night.

    Link Removed
  • posted a message on Imhothar's Bags

    I got this error. I know this is not being actively developed, but I saw some recent commenting below, so if there is something in the works to address bugs, here's the details I copied:

    Error: ImhoBags/ItemContainer/ItemSet.lua:88: Too much CPU usage, killing addon execution
    In ImhoBags / slashMain, event Event.Slash.imhobags
    stack traceback:
    [C]: ?
    ImhoBags/ItemContainer/ItemSet.lua:51: in function 'inspectItemDetailTwink'
    ImhoBags/ItemContainer/ItemSet.lua:88: in function 'loadStoredItems'
    ImhoBags/ItemContainer/ItemSet.lua:260: in function 'ItemSet'
    ImhoBags/ItemContainer/Display.lua:255: in function 'SetCharacter'
    ImhoBags/windows/ItemWindowTemplate/WindowFrame.lua:222: in function 'SetCharacter'
    ImhoBags/UxMain.lua:105: in function 'ToggleItemWindow'
    ImhoBags/SlashCmd.lua:97: in function <ImhoBags/SlashCmd.lua:22>

    Link Removed
  • posted a message on Gadgets

    In the Notoriety Gadget, St Taranis is missing from the list, Any chance you could add it? Thanks!

    Link Removed
  • posted a message on Indiana's Artifact Catalogue of Doom

    Is there a size limit on the database in use or something? Now the addon is even "forgetting" recent artis i've cataloged.

    Link Removed
  • posted a message on Indiana's Artifact Catalogue of Doom

    Does anyone else get the sense that Indiana is "forgetting" some of the artifacts that have been logged as acquired? Lately, when passing artifacts around to characters, because Indiana says that toon doesn't have it yet, I go to log it for that character only to see they already collected it.

     

    If it were happening occasionally, I would just claim user error, or that I forgot to hit the AddArti macro on this one somehow. But it is happening way too much to keep blaming myself. 

     

    Just wondering if anyone else has noticed this phenomenon as well.

     

    CONFIRMED: Indy is "forgetting" that I have collected artifacts. I can't determine how it chooses which to forget, but I went through my main artifact collector and made sure that all the collections that have already been "Turned In" showed that she has those artifacts. Today Indy showed an artifact as "needs" for this same character. When I went to add it to the collection, the Artifacts screen (Rift) showed it as collected and turned in already.

    :(

    Link Removed
  • posted a message on Imhothar's Bags

    That worked! Thank you thank you thank you!

     

    Biggus, you da man. Or woman. Or other. However you self identify. :)

     

    Link Removed
  • posted a message on Imhothar's Bags

    Thank you for the answer! Going to try that now. :)

    Link Removed
  • posted a message on Imhothar's Bags

    I get this error if the /imhobags search feature is used:

     

    Error: ImhoBags/windows/SearchWindow.lua:195: ImhoBags/windows/SearchWindow.lua:207: bad argument #1 to 'gsub' (string expected, got nil)
    In ImhoBags / SearchWindow_eventSystemUpdateBegin, event Event.System.Update.Begin
    stack traceback:
    [C]: ?
    [C]: in function 'assert'
    ImhoBags/windows/SearchWindow.lua:195: in function <ImhoBags/windows/SearchWindow.lua:185>

     

    Anyone have any ideas how to fix that? I really loved that feature. Made it easy to link items in chat even if I didn't possess the item.

    Link Removed
  • posted a message on Gadgets

    Maybe I'm the only one with this issue, but when Gadgets is part of Docker, and Docker is set to float, the hover dropdown is impossible to use.

    Link Removed
  • To post a comment, please or register a new account.