• posted a message on Breakables

    All my bags are full of BOE-green items, but none of them appears in breakables ... except relics.

     

    An idea: Maybe it was something to do with level-requirement of the items? These items have "requite level 110", but my disenchanting-alt ist only level 100. 

    Hm, no, level-100-items arent appear, too. 

    Another idea: Is there any bug caused by a low profession-skill?

    Link Removed
  • posted a message on Breakables

    I use breakables, to disenchant green legion-items (on my 100 alt, which gets all the green from my main).

     

    Since some time (maybe some weeks) breakables stopped working :(

    It dont shows up all the green item in my bags, except relics.

    So, I ONLY see relics in breakables. 

    I tried alot, cleared the ignorelist, increase number of displayed items, ... nothing helped.

     

    Any tipps?

    Link Removed
  • posted a message on Personal Loot Helper

    Thanks!

    Link Removed
  • posted a message on Personal Loot Helper

    Thanks for your work.

    The new feature, to have icons displayed in the blizzard-raidframe, seems to be a good idea, but has a catastrophic side effect: Yesterday we dead players in my raid, "caused" by PLH :(

     

    Even after disapearing of the icon, this area of the raidframe (where the item-icons was before) isnt "clickable"; this prevents healers from healing that person (because healers usually use  keybinding and mouseover). :(

    ... and it took me some time, to find out, why/where/from which addon this bug was caused. After disappearing, its invisible, but non-clickable.

     

    Link Removed
  • posted a message on Angry Keystones

    When I try to use my classhall-ability, to finish WQs instantly, Angry Keystones prevents this.

    It gets blocked, and I get this error:

     

    1x [ADDON_ACTION_FORBIDDEN] AddOn 'AngryKeystones' tried to call the protected function 'UseWorldMapActionButtonSpellOnQuest()' 

     

    Open SPOILER ...

    !BugGrabber\BugGrabber.lua:573: in function &lt;!BugGrabber\BugGrabber.lua:573&gt;<br />[C]: in function `UseWorldMapActionButtonSpellOnQuest'<br />FrameXML\WorldMapFrame.lua:1912: in function &lt;FrameXML\WorldMapFrame.lua:1908&gt;<br />[C]: ?<br />[C]: ?<br />Locals:<br />nil

     

     

    Link Removed
  • posted a message on Friend Groups

    Does is support a broker-display (Titan)?

    Link Removed
  • posted a message on Incentive Program - Satchel Finder

    Hi xubera,

     

    since a few weeks, I've a big issue with incentive and the Blizzard-Raid-Frame.

     

    While your addon is active, the (original Blizzard-)RaidFrame gets broken, when there are people joining or leaving the group, while I'm in combat.

     

    I also noticed an incentive-error in my bugsack; i'm not sure, wether this is related to that problem, but here's the error:

     1x [ADDON_ACTION_BLOCKED] AddOn 'IncentiveProgram' hat versucht die geschützte Funktion 'CompactRaidFrame9:SetAttribute()' aufzurufen. !BugGrabber\BugGrabber.lua:573: in function <!BugGrabber\BugGrabber.lua:573> [C]: in function `SetAttribute' FrameXML\CompactUnitFrame.lua:156: in function `CompactUnitFrame_SetUnit' ...actRaidFrames\Blizzard_CompactRaidFrameContainer.lua:318: in function `CompactRaidFrameContainer_AddUnitFrame' ...actRaidFrames\Blizzard_CompactRaidFrameContainer.lua:254: in function `CompactRaidFrameContainer_AddPlayers' ...actRaidFrames\Blizzard_CompactRaidFrameContainer.lua:176: in function `CompactRaidFrameContainer_LayoutFrames' ...actRaidFrames\Blizzard_CompactRaidFrameContainer.lua:130: in function `CompactRaidFrameContainer_TryUpdate' ...actRaidFrames\Blizzard_CompactRaidFrameContainer.lua:57: in function `CompactRaidFrameContainer_OnEvent' [string "*:OnEvent"]:1: in function <[string "*:OnEvent"]:1>

     

    Link Removed
  • posted a message on Broker WorldQuests

    Great addon, I'm using it for months :)

     

    Now, as my paladin-alt got 110, I tried to use the WQ-laser (finish a WQ instantly from the classhall).. But this fails, I get a Blizzard-windows, which tells me an UI-error caused by Broker_WorldQuest, and the button to deactivate Broker-WorldQuest.

    After deactivating your addon, the WQ-Finishing works as intended.

    Link Removed
  • posted a message on World Quest Group Finder

    PVE-players on PVP-realms

     

    Hello,

     

    thank you for that addon, its a great idea :)

     

    But there is somethink, which really make the usage annoying for me (and many others) ... I always get transfered to PVP-realm, altough i'm playing on a PVE-realm. 

    It just makes no sense for me, when I want to accelerate the world-questing by this addon, and I were transfered to a PVP-realm (and get killed there).

     

    Could you please add a functionality to avoid transfer PVE-players to PVP-realms?!

    Link Removed
  • posted a message on Broker WorldQuests

    Very nice, thank you!

    Link Removed
  • To post a comment, please or register a new account.