• posted a message on xCT+ Combat Text

    Yes nothing is checked except Show Damage. And Damage I see then just fine, but it also then shows Incoming Damage and Incoming Healing, even though no such thing is checked.

    Link Removed
  • posted a message on xCT+ Combat Text

    It doesnt help as it turns itself back on when I have the addons on floating combat text enabled. If I disable both then I never see any damage numbers as I have the damage frame turned off. What im trying to do is have everything working exactly like vanilla with the exception of a outgoing crits frame (which works perfectly)

    Link Removed
  • posted a message on xCT+ Combat Text

    I always see incoming healing and incoming damage, even when the only thing I have selected for floating combat text is Show Damage. Even when I enable whitelisting for incoming healing and damage it all still shows. Tried manually setting cvar to disable combat healing but it doesnt help. If I disable xCT and only use vanilla then I properly only see outgoing damage and no incoming damage or healing.

    Link Removed
  • posted a message on Chinchilla Minimap

    So apparently its the Blip Size slider that does it. Setting it to anything lower than 100% makes gathermates blips get bigger and out of place. This seems to be an issue since at least 2009 so im guessing it cant be fixed?

     

    https://www.wowace.com/addons/chinchilla/tickets/26-blip-scaling-causes-new-child-frames-to-be-scaled-too/

     

    "I can confirm this with GatherMate addon that puts gather nodes on the minimap. If you scale blips it scales the entire blip map from the center point, effectively moving blips to the wrong position."

    Link Removed
  • posted a message on Chinchilla Minimap

    So ive had this problem for years now and finally getting motivated to fix it. When using either gatherer or gathermate addons their minimap resource tracking icons will every now and then quadruple in size, start floating around, and go off the minimap itself a bit. Reloading the UI solves the problem temporarily. Now I love chinchilla to death so I dont plan to replace it with anything else, but does anyone know what could cause this and how do I prevent it from occurring?

     

    I can replicate the problem 100% of the time by hitting escape, going to interface, and bam its all screwy.

    Link Removed
  • posted a message on AlterFrame

    Looks real nice!

    Link Removed
  • posted a message on Sprint Meter Plus

    How do you move the window again after the initial?

    Link Removed
  • posted a message on Frozen Portraits

    Once they are frozen do they persist like that indefinatley (even after relogging) or do they have to be re-frozen every time you logon?

    Link Removed
  • posted a message on BuffTelegraphs

    This looks great, thank you!

    Link Removed
  • posted a message on SkillSwitch

    When leaving my housing plot:

    ...g\NCSOFT\WildStar\Addons\SkillSwitch\SkillSwitch.lua:203: attempt to index a nil value
    stack trace:
        ...g\NCSOFT\WildStar\Addons\SkillSwitch\SkillSwitch.lua:203: in function 'GetActionButtonsCarbine'
        ...g\NCSOFT\WildStar\Addons\SkillSwitch\SkillSwitch.lua:177: in function 'GetActionButtonPositions'
        ...g\NCSOFT\WildStar\Addons\SkillSwitch\SkillSwitch.lua:147: in function 'CreateFlyOutButtons'
        ...g\NCSOFT\WildStar\Addons\SkillSwitch\SkillSwitch.lua:131: in function <...g\NCSOFT\WildStar\Addons\SkillSwitch\SkillSwitch.lua:127>

    Link Removed
  • To post a comment, please or register a new account.