• posted a message on GridStatusShield

    The problem I have with the fix is that if the error that happened for me when switching between the profiles is the same as your error, the fix would cause the profile to be overwritten with the default settings...which would be bad :-).

    Do you have a method to reproduce the error consistently so I can have a better look at it myself?

    Link Removed
  • posted a message on GridStatusAurasExt

    Ok. I see your point. Is this an option you only need for GridStatusAurasExt or would it be useful for other Grid addons too? If the later I would add this option to GridStatusControlPipes instead of GridStatusAurasExt itself.

    Link Removed
  • posted a message on GridManaBars

    The latest release version of GridManaBars should run with the latest release version of Grid. If not it could be caused by some other addon for Grid that doesn't support the new Grid version yet.

    To find out which addon causes problems you can disable every Grid addon except Grid itself and try if that works. If it works you can try enabling the grid addons one by one until you find the one that breaks everything.

    Link Removed
  • posted a message on GridStatusAurasExt

    You can simply use different Profiles of Grid for that purpose. You can even Tell Grid to load a different Profile when switching specs.

    Link Removed
  • posted a message on GridStatusShield

    I think I was able to reproduce your Problem. But not by using a new Profile or a virgin WTF folder but by switching from one profile to another without reloading the UI. After a reload the profile was loaded correctly and no error occured. I'm not sure what caused that error but since a simple reload fixed it I'm not to compelled to look deeper into that one :-)

    What exactly did you do to produce your error? Was it persistent after a reload?

    Link Removed
  • posted a message on GridTooltip

    Seems like "Soon" actually meant even longer than I thought but I think I finally fixed it.

    You can try: http://www.wowace.com/media/files/827/992/GridTooltip-r19.zip

    Please let me know if it works.

    Link Removed
  • posted a message on GridTooltip

    Thanks for the report! I will look into it soon. (Isn't "soon" a nice word? :-D)

    Link Removed
  • posted a message on GridManaBars

    There are currently some changes going on in Grid that will improve its stability in the long run but cause issues with a lot of ThirdParty Grid addons like GridManaBars at the moment.

    Your Problem could be caused by a lot of reasons, including other Grid addons and therefore is hard for me to pin down. If you want a working version of Grid you should revert Grid and all of its Plugins to a version before the release of WoW-PrePatch 6.0 and activate the checkbox "load outdated addons" in the addon screen in wow.

    Link Removed
  • posted a message on GridManaBars

    @noemi:

    Oh...I think I know where this comes from. This is the reason why I called it a temporary solution. I will see if I can do something about it. Until then the only way you can fix this is by having the manabar always visible (for all units).

    Huge thanks for the report!

    edit: please try if http://www.wowace.com/media/files/824/57/GridManaBars-r119.zip fixes the problem.

    Link Removed
  • posted a message on GridManaBars

    Glad to hear that it works. Thanks for the feedback!

    Link Removed
  • To post a comment, please or register a new account.