• posted a message on PetBattle Teams

    Would it be possible to implement a way to filter and alphabetize team names? If that option is there, I've not found it. Great mod - wouldn't even try pet battling without it! Thanks!

    Link Removed
  • posted a message on Bagnon

    I've set frame colors, scale, spacing, and columns on all of my toons for bags and bank. If I completely exit the game and come back in, all settings are the same except columns. The column number keeps getting reset, and I have to re-enter the settings and change it back to where I want it. I just installed this on a new computer. The add was working fine before switching. Can someone tell me if there is an option to lock the column setting (something I've missed)? Thank you.

    Link Removed
  • posted a message on SellJunk

    My husband and I share a computer. This addon works when I log into the toons on my account but not when he logs into his account. Both use the same WoW/Interface/Addon folder. I've tried reinstalling. I've tried disabling all other addons while his account is open. Nothing works. Please help. Thank you.

    Link Removed
  • posted a message on Bagnon

    Just updated bagnon after 6.0.2. I'd had all add-ons disabled before patch. I enabled  and logged on to one of my alts. I'm having the same problem as transithus. The reagent tab shows in the line of tabs; however, it is red and unclickable.

    Update: Went back into game after posting this. Did a /reload, reclicked on bank, and reagent tab now shows. Hope this helps.

    As an aside: Thank you so much for this add-on. I've been using it for years, and it's one of the best game-enhancing feature add-ons there is!

    Link Removed
  • posted a message on Gatherer

    Love this add-on btw. Just would like to know where to go and what to delete to take the icons for the Dark Soil off my mini-map/map. I've raised as many toons which would need Tiller rep as I'm going to and no longer need the Dark Soil. After nine toons farming them, I pretty well know where all the spawn points are now anyway. Would very much appreciate the information. Thanks! :)

    Link Removed
  • posted a message on Daily To-Do's

    Curseclient will only install r20 from 9/3/12. Was able to download and install r21 via WinZip; however, when attempting to install r22 via WinZip, received this error:

    Warning: skipping "DailyToDos/DailyToDos.lua." The compressed size stored in the local header for this file is not the same as the compressed size stored in the central header.

    I received this message for several files in the download before closing it out.

    I'm unable to find a way to download r21 and r22 via the Curseclient.  I'd really like to use this addon, but I need the Pandaria content.  Thank you.

    Link Removed
  • posted a message on Collectinator

    The update today almost totally wiped out the database of mounts and pets. Gonna try uninstalling and reinstalling.

    Uninstalling and reinstalling didn't work. Tried the alt-shift-click for import and got two additional mounts to show up. Very long list of "Error: Mount (Pet) with ID XXXX not in database" shows up in chat.

    Link Removed
  • posted a message on NPCScan
    ok - i fixed the icon/screen flash alert - stupidly, for better organization, instead of entering the default world catagories, i'd manually entered the zone in that field (since i could and didn't realize it wasn't allowed) - i switched all manual world fields back to the entries from the drop-down menu - at least now i'm alerted when the npc is near - still no sound, but i'm sure that has to do with the audio driver update, though none of my other sound has been affected
    Link Removed
  • posted a message on NPCScan
    I've also reinstalled npcscan and the overlay, and it still doesn't work.
    Link Removed
  • posted a message on NPCScan
    Anyone have an idea why, after updating graphics & audio card drivers last night, my npcscan now no longer works? I've done the test and it will pull up my icon with target bar but no sound. It's pulled up icon of one rare but, again, no sound. All of the other rares i've found (I ran through Blasted Lands where there are always several up, and I know where they all are) none were detected by icon or sound.
    Link Removed
  • To post a comment, please or register a new account.