• posted a message on OmniCC

    Also having the same problem, when it does occur it bugs out the action bars so that no global animation and timer is visible 

     

    Message: Interface\AddOns\OmniCC\settings\groups.lua:31: Attempt to access forbidden object from code tainted by an AddOn
    Time: 07/06/17 18:01:42
    Count: 3202
    Stack: Interface\AddOns\OmniCC\settings\groups.lua:31: Attempt to access forbidden object from code tainted by an AddOnInterface\SharedXML\SharedBasicControls.lua:189: in function <Interface\SharedXML\SharedBasicControls.lua:187>
    Interface\SharedXML\SharedBasicControls.lua:204: in function <Interface\SharedXML\SharedBasicControls.lua:203>
    [C]: ?
    [C]: in function `GetParent'
    Interface\AddOns\OmniCC\settings\groups.lua:31: in function `FindGroup'
    Interface\AddOns\OmniCC\settings\groups.lua:23: in function `GetGroup'
    Interface\AddOns\OmniCC\settings\groups.lua:12: in function `GetGroupSettingsFor'
    Interface\AddOns\OmniCC\core\cooldown.lua:95: in function `UpdateAlpha'
    Interface\AddOns\OmniCC\core\cooldown.lua:12: in function <Interface\AddOns\OmniCC\core\cooldown.lua:11>
    [C]: in function `SetCooldown'
    Interface\FrameXML\Cooldown.lua:5: in function `CooldownFrame_Set'
    ...e\AddOns\Blizzard_NamePlates\Blizzard_NamePlates.lua:522: in function `UpdateBuffs'
    ...e\AddOns\Blizzard_NamePlates\Blizzard_NamePlates.lua:159: in function `OnUnitAuraUpdate'
    ...e\AddOns\Blizzard_NamePlates\Blizzard_NamePlates.lua:53: in function <...e\AddOns\Blizzard_NamePlates\Blizzard_NamePlates.lua:35>

    Locals: errorTypeCVar = "scriptErrors"
    warnType = false
    msg = "Interface\AddOns\OmniCC\settings\groups.lua:31: Attempt to access forbidden object from code tainted by an AddOn"
    messageType = 0
    hideErrorFrame = false
    IsErrorCVarEnabled = <function> defined @Interface\SharedXML\SharedBasicControls.lua:183

     

     

    Link Removed
  • posted a message on World Quests List

    Artefact Power over 1 Million is not showing properly in Chinese locale, it reads either 120M or 120000K, the newest update didn't fix this, is there a workaround besides setting to pure number?

    Link Removed
  • To post a comment, please or register a new account.