• posted a message on ArkInventory

    I try teh /run thing ... didnt work. I dont get any error ... simply get normal bag.

    I delete everything and use a old 3.2.82 back up .. everythign work fine now. 

    Link Removed
  • posted a message on ArkInventory

    I get no error but add on simply dont work even if I see the config window. All I get is the "befaut" bag UI not teh Ark one.  If its not broken dont fix it they say ... unfortunatly switchign back to teh previous version didnt solve that problem. Now add on is completly broken for me :(

    Link Removed
  • posted a message on ArkInventory

    Special thx to Arkayenro,

    The bags rules are WORKING on this version. I didn't try any upgrade for months because every new version didn't have the bag rule support ... I was stock with version 3.02.82.

    Now I can finally enjoy playign with the last relase ...

     

    thank you very very much.

    Link Removed
  • posted a message on ArkInventory

    If i switch back to 3.02.82 everythign work fine.

    It seem to bug since the introduction of the void storage since 3.02.82 dont support the void storage.

    Hope you can help me out, I really want to upgrade to stay up to date but its crazy that a simple rule like "spliting per bag" doesnt work anymore ... :(

    Link Removed
  • posted a message on ArkInventory

    Just try to redo my rules for the bags to understand whats going on base on the following website.

    http://code.google.com/p/arkinventory/wiki/RuleFunction_Bag

     

    if i do this rule --->  bag( 1 )

    I get this messsage ....

    ArkInventory: ERROR> Error validating rule 2, invalid formula: [string "return( bag( 1 ) and loc( "bag" ) )"]:1: attempt to call global 'bag' (a nil value)

    Link Removed
  • posted a message on ArkInventory

    Exemple of a simple rules not workign anymore (If I want to see my 5 bags seperatly)...

    bag( 1 )

    bag( 2 )

    bag( 3 )

    bag( 4 )

    bag( 5 )

    Link Removed
  • posted a message on ArkInventory

    Great add on. I refuse to upgrade from upgrade from 3.02.82 to a new version because all my rules dotn work anymore.

     

    Is that normal ? I just decided to try the 3.02.88 and boom every single rules dont work anymore. Profiles still there .. rules still there ... everythign is "setup like it was" but nothign work.

    is that normal ? Do I need to redo every single ruling or I forgot to "enable soemthing"

     

    Thank you for your support.

     

    Link Removed
  • To post a comment, please or register a new account.